Meet the ladies!

Maak kennis met deze 2 ladies die bruisen van de energie en ontdek hoe wij lief voor ons lijf werden:

Hoi!

Ik ben Nele en altijd al in de ban geweest van het menselijk lichaam. Niet persé de buitenkant maar eerder de binnenkant.

Hoewel mijn hart altijd bij sport lag, ben ik uiteindelijk via een omweg voedings- en dieetkunde gaan studeren. Boeiend dat wel maar er ontbrak iets… Het leek mij niet duurzaam om iemands levensstijl aan te passen door enkel calorieën te gaan uitrekenen. Enkele jaren verstreken en zoals dat gaat in het leven, huisje-tuintje-kindjes waren mijn prioriteit. Een job in de voedingsindustrie en heel veel reizen slorpten al mijn vrije tijd op. Maar mijn honger bleek niet gestild en mijn ambitie nog minder. Beetje per beetje kwam de drang om mensen te begeleiden en te motiveren weer de kop opsteken. Alleen voelde ik dat het breder moest. Dat van die koolhydraten en vetten, dat kan iedereen googlen. Je mindset en levensstijl omgooien, da’s een ander paar mouwen. Bijleren in coaching, intuïtief eten en gedragstherapie brachten me al tot mooie resultaten.

Het zal je dan ook niet verbazen hoe curieus ik altijd ben geweest naar mijn eigen binnenkant. Je eigen DNA, je genen zeggen toch werkelijk alles. Pure data.

Toen Evi mij vertelde dat ze wilde starten met DNA-analyses stond ik op de éérste rij om ook mijn eigen genetica te kennen. Waanzinnig hoeveel informatie ik kreeg. Sommige resultaten waren echte eyeopeners. Bijvoorbeeld hoe het hormoon die mijn verzadigingsgevoel aanstuurt bijzonder laag en sterk ontregeld is. Hallo grote porties. Andere resultaten waren dan eerder een bevestiging van wat ik al aan den lijve kon ondervinden.

De resultaten hebben mij echt veel meer inzichten gegeven, ik begrijp mijn lichaam veel beter en heb een duidelijke richting om anders te eten.

Hallo, ik ben Evi.

Geboeid door wetenschap en gezondheid, maar ook door het brein van mensen. Steeds benieuwd naar hoe mensen in elkaar zitten en wat hen drijft. Ook al is de interesse en kennis met de jaren alleen maar gegroeid, veel zaken heb ik ook proefondervindelijk ontdekt...

Er was dat naïef studentenbrein die rijst met ketchup (ofwel suiker met suiker) definieerde als gezonde maaltijd. Er waren 4 zwangerschappen, menig dieetpogingen (inclusief jojo-effect), een job die niet de gedroomde voldoening gaf en dan plots wist ik het niet meer. Ik keek intussen tegen een berg sluimerkilo’s aan, kon niet meer genieten zoals vroeger van bewegen en lekker eten en voelde me mentaal uitgeblust en niet sterk genoeg om al die factoren aan de pakken. Op een bepaald moment besliste ik dat er iets moest veranderen en ik gooide alles om. Gedreven door mijn interesses en curiositeit ging ik terug studeren. Ik maakte een carrièreswitch. Ik verdiepte me verder in levensstijl en andere therapieën met focus op zelfzorg en ontstressen.

Tijdens een babbel met Nele ontdekten we dat, ondanks onze verschillende jobs, we dezelfde visie deelden. En zo vond ik met Nele de ideale partner-in-crime om meer vanuit een holistische visie te werken. Samen namen we mijn DNA onder de loep. En met de nodige levens(stijl) aanpassingen werd alles nog meer helder. Ik weet nu perfect wat mijn lichaam en geest nodig hebben. Ik heb de touwtjes in handen en voel me fitter dan ooit. Maar bovenal voel ik me wel in mijn vel en gemotiveerd om deze kennis met jou te delen.

Evi

Neem je gezondheid vandaag in handen
en word een Master in DNA Ontrafeld!