Selecteer een pagina

Coaching

Coaching

Iedere ouder wil het liefst dat zijn kind lekker in zijn vel zit. Gelukkig  is dat vaak ook zo. Soms krijgen kinderen echter te maken met een probleem, een situatie of een gebeurtenis waarmee ze zich even geen raad weten. Af ten toe is er geen aanwijsbare aanleiding waarom kinderen zich niet goed voelen. Voor volwassenen is het vaak al lastig te achterhalen wat er precies speelt, laat staan voor een kind.

Kinderen & Tieners (6-12 jaar)

Als kindercoach help ik kinderen om antwoorden te vinden. Het antwoord is vaak al (on)bewust aanwezig in het kind. Toch is  er nog iemand nodig om samen deze antwoorden naar boven te halen. Door met verschillende vormen van spel bezig te zijn, te praten, te luisteren, te kijken en te voelen, ontdekken kinderen hun eigen kracht. Hierdoor gaan ze steviger in hun schoenen staan en lekkerder in hun vel zitten. Ze leren hun eigen kwaliteiten (her)ontdekken, in te zetten en krijgen zo weer zelfvertrouwen. Als een kind positief naar zichzelf kan kijken, kan het de hele wereld aan. De leefwereld van het kind staat in deze sessies centraal, maar ook de ouders zijn van onschatbare waarde.

Hoe zou het zijn als je kind…

❤ Meer rust ervaart
❤ Een positief zelfbeeld heeft
❤ Beter om kan gaan met allerlei emoties
❤ Talenten ontdekt en leert inzetten
❤ Weerbaarder is
❤ Ontspanningstechnieken kan toepassen
❤ Beter kan omgaan met conflictsituaties in het dagelijkse leven
❤ Meer zelfvertrouwen heeft
❤ Leert omgaan met angsten
❤ Durft te laten zien wie hij/zij echt is
❤  …

 

Jongeren (13-18 jaar)

Soms weet je het gewoon even niet meer. Spanningen en frustraties komen naar boven. Je zit niet lekker in je vel en je weet even niet meer zo goed bij wie je met je verhaal terecht kunt… Je bent echt niet de enige hoor!

Als jongerencoach luister en help ik om dát te bereiken waar jij naar op zoek bent. Ik ben er helemaal voor jou. Los van school, los van je ouders, los van eender wat en zonder te oordelen. We praten over dingen die jou interesseren of bezighouden. Samen stellen we doelen op die voor jou belangrijk zijn. Ik help je om zélf die doelen te bereiken. Verder kijken we ook samen naar jouw talenten, want deze zijn het waard om verder te ontwikkelen. Als jongerencoach help ik jou om je gedachten op een rijtje te krijgen, jezelf beter te begrijpen en je leven opnieuw op de rails te zetten. En dit op jouw tempo en op jouw manier. 

Hoe zou het zijn als jij…

❤ Weer blij kan zijn
❤ Meer zelfvertrouwen hebt
❤ Helemaal jezelf mag zijn met je eigen talenten
❤ Anders kan omgaan met boosheid, verdriet, angsten, onzekerheid,…
❤ Je eigen grenzen kan aangeven
❤ je je eigen talenten kent en van daaruit keuzes kan maken (zoals bv studieskeuze)
❤ Makkelijker vrienden kan maken
❤ Meer vanuit jezelf kan communiceren met je ouders, leerkrachten, vrienden,…
❤ …

Call Now Button