Selecteer een pagina

Meer rust en verbinding thuis

Meer rust en verbinding thuis – HKM en DoTERRA

Ben jij ouder van een kind met concentratie problemen?

 • Is je kind druk, heeft weinig vriendjes en kan je kind slecht in slaap komen?
 • Is je kind vaak overprikkeld?
 • Ben je op zoek naar nieuwe mogelijkheden?
 • Heb je behoefte aan meer rust en onderlinge verbondenheid binnen het gezin?
 • Hou jij van natuurlijke opvoeding en wil jij graag meer weten over de kracht van essentiële oliën en hoe deze een prachtige plek binnen jouw gezin kunnen krijgen?

Lees dan zeker verder, want deze workshop is dan echt iets voor jou.

Wat gaan we doen?

We gaan alle geuren ruiken en je krijgt alle uitleg over hoe en wanneer welke olie te gebruiken.

Je leert de Happy Kids Massage grepen van de 7 rijmpje welke speciaal zijn gemaakt voor deze kidslijn.

Je krijgt alle informatie, incl de 7 kaarten over de Kids Collectie mee naar huis.

Na deze workshop kun je thuis heerlijk aan de slag.

De DoTERRA kids collectie bestaat uit 6 unieke roller blends stuk voor stuk samengesteld om jouw kind te ondersteunen. Ze zijn veilig in gebruik ook door de kinderen zelf. Vaak weten zij intuïtief precies wat ze nodig hebben. De etherische oliën die doTERRA gebruikt zijn 100% puur en natuurlijk.

Deze 6 blends komen aan bod:

 • Thinker (Scherpe focus)
 • Calmer (Rustgevend)
 • Stronger (Beschermend)
 • Rescuer (Verzachtend)
 • Steady (Sterke balans)
 • Brave (Bemoedigend)

Wist je dat aanraken een levensbehoefte is?

Het zorgt voor de aanmaak van gelukshormonen waardoor je kind zich gelukkiger,  moediger en zelfzekerder voelt en zich beter kan concentreren.

Happy Kids Massage is een vorm van kindermassage die zowel over de kleding als op de blote huid gegeven kan worden. Meestal doe je dit in combinatie met liedjes of gedichtjes. Daardoor is Happy Kids Massage een laagdrempelige en leuke methodiek.

Voor nieuwe data kijk snel onder nieuwtjes of op de fb pagina

Disclaimer: De producten van doTERRA zijn geen geneesmiddel, maar kunnen ter ondersteuning ingezet worden. Bij medische klachten en/of voorgeschreven medicatie altijd eerst een arts raadplegen voordat je de essentiële oliën van doTERRA gaat gebruiken. Let er op dat je alleen 100% pure essentiële oliën met een therapeutische kwaliteit gebruikt (wij maken uitsluitend gebruik van doTERRA) en raadpleeg altijd de informatie op het etiket. Essentiële oliën mogen NIET in de ogen, in de gehoorgang of in open wonden gebruikt worden. Mocht de essentiële olie in je ogen komen, gebruik dan GEEN water, maar wrijf de olie met wat gefractioneerde kokosolie of 100% zuivere olijfolie op een watje uit je ogen. Bij roodheid en irritatie van de huid verdun je onmiddellijk op de betreffende plek de essentiële olie met gefractioneerde kokosolie of met 100% zuivere olijfolie. Mijn onderneming neemt geen verantwoording voor het gebruik of de werking van genoemde middelen.

Call Now Button